Laminox Termoboiler Omnia 32: de volautomatische pelletketel

Laminox Termoboiler Omnia 32: volledig zelfreinigende pelletbiomassaketel met of zonder tapwater. Ineens en snelvan het gas af.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

  • Duurzaam verwarmen
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • + 30 dealers door heel Nederland

Laminox Termoboiler Omnia 32: volledig zelfreinigende pelletbiomassaketel met tapwater                                       

Uw netto extra besparing: zo’n 40 % op uw brandstofkosten
De Laminox Termoboiler Omnia is de biomassaketel voor boerderijen, grotere huizen, kantoren en werkplaatsen.. Met zijn 32 kW is de Termoboiler Omnia de ketel voor uw cv-circuit. . Uitgerust met de door Laminox ontwikkelde zelfreinigende brandpot en brandkamersysteem. En van de warmtewisselaars. Dat spaart werk, maar biedt ook ruimte voor een breed pakket aan houtpellets te verbranden, daar de brandkamer niet vervuilt. Goedkopere brandstoffen veelal.

De argumenten liggen voor de hand: Het is een betaalbare pelletbiomassa cv-ketel met ingebouwde boiler, die in uw garage of schuur of op uw zolder nagenoeg geen ruimte vraagt. De Termoboiler 32 Omnia sluit u rechtstreeks aan op het cv-circuit. En warmwaterleiding.  Extra makkelijk vanwege het buffervat. Maar ook door de ingebouwde circulatiepomp, expansievat en termo regeling.  En, hij verwarmt uw bedrijfspand of woning volledig. Integratie met zonneboilers, waar ook ISDE subsidie voor geldt, is een perfecte mogelijkheid.

Zelfreinigende brandkamer: ja
Zelfreinigende warmtewisselaar: ja

Werkdruk: 1,5 bar

Bediening: afstand en GSM en Wifi (opties)

Rookkanaal: 100 mm binnen en 100/150 mm buiten

Merk

Laminox

Gewicht

310 kg

CV aansluiting

Ja

Externe luchttoevoer

Ja