Over ons

Ons verhaal

Gasloostoken.nl  importeert al diverse jaren verwarming producten uit diverse landen. Wat begon met gietijzeren en stalen cv-houtkachels Olymberyl, Horseflame en Modernline is uitgegroeid tot een breed programma waarin zonne-energie ook volop meespeelt. Nieuw zijn de Laminox biomassaketels, die uw cv-ketel volledig vervangt en de EcoDesign houtkachel Hi-Flame AME: klaar voor 2023! Bekijk op de website ons volledige assortiment biomassaketelshoutkachelscv houtkachelspelletkachelsCV pelletkachelsCV houtkachels en overige accessoires.

Via gespecialiseerde dealers worden deze producten verkocht in Nederland, België en Duitsland. Speciaalzaken, maar ook vakbekwame installateurs -die hun sporen ruimschoots hebben verdiend- verzorgen behalve de verkoop uiteraard ook de installatie, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Zekerheid & veiligheid

Kiest u voor zekerheid en veiligheid: ga in zee met een deskundige dealer van Gasloosstoken.nl. 

Zo wordt heel praktisch en resultaatgericht ingespeeld op uw broodnodige bezuinigen op energie en het sparen van het milieu. Zon en resthout en –warmte worden aangewend om nuttige warmte te genereren. Niet alleen het verlagen van uw energierekening is ons doel. Maar ook een volwaardige alternatief bieden voor gasstook. En het sparen van de leefomgeving is het gevolg. 

Missie

Ons doel is de diverse producten van houtstook tot zon zo in te passen dat u zeker bent van een warm huis en warm water, maar ook zeker weet dat de energie van uw zonnepanelen en/of boilers maximaal benut wordt. Veel modellen staan bij diverse dealers modellen opgesteld in de showrooms. Kijk en informeer. Zij weten hoe u veilig  CO²-neutraal uw huis warm stookt.

En wilt u dealer worden: mail of bel!

Laat ons zaken doen!

Met vriendelijke groet,

Abel Oudman