Houtkachels
Home » Houtkachels
Filter

[br_filters_group group_id=8648]

Filter

[br_filters_group group_id=8648]

Hi-Flame houtkachels: Duurzaam EcoDesign als uitgangspunt
Hiflame ontwikkelde en produceert een nieuwe reeks houtkachels. Klaar voor het nieuwe stoken en verwarmen: Gasloos, maar vooral milieuvriendelijk en veilig. Ecodesign 2020. Stoken met deze fraaie en betaalbare houtkachels is uitstekend als het gaat om huisverwarming: behaaglijk warm en zonder verspilling of vervuiling.
EcoDesignDaarom zijn al de nieuwe Hi-Flame modellen gekeurd door SGS in Arnhem, een internationaal gecertificeerd test bedrijf voor houtkachels. De testresultaten zijn overtuigend en voldoen zonder uitzondering aan de EU-regelgeving. Afgeleid daarvan is de zogenoemde EcoDesign goedkeuring, waardoor hout en pelletkachels qua uitstoot aan loodzware eisen moeten voldoen. Om het milieu te sparen. Maar ook om efficiënt te stoken: minimaal verbruik, maximale warmte.
De EcoDesign eisen zijn:

Rendement nominaal: 75% of hoger
CO²: max 1250 Mg/Nm³, gemeten bij 13% O²
Fijnstof: max 40 Mg/Nm³, gemeten bij 13% O²
CxHy: max  120 Mg/Nm³, gemeten bij 13% O²
NOx.: max 200 Mg/Nm³, gemeten bij 13% O²

Bekijk op de website ook eens onze biomassaketelscv houtkachels, pelletkachels, CV pelletkachels, CV houtkachels en overige accessoires van onder andere Laminox en Hi Flame AME. Kijk en vergelijk hoe de Hi-Flame houtkachels royaal aan de eisen voldoen.