Laminox Termoboiler 31 Classic pelletcvketel

Laminox 31 Classic: pelletbiomassaketel zonder tapwater : Uw netto extra besparing: 40% op uw brandstofkosten. Jaarlang gas of stroom onafhankelijk verwarmen.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

  • Duurzaam verwarmen
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • + 30 dealers door heel Nederland

Laminox Laminox 31 Classic: pelletbiomassaketel zonder tapwater : Uw netto extra besparing: 40% op uw brandstofkosten
De Laminox Termoboiler 24 is de biomassaketel voor boerderijen, grotere huizen, kantoren en werkplaatsen.. Met zijn 31 kW is de Termoboiler de ketel voor uw cv-circuit. Uitgerust met het door Laminox ontwikklelde CCS (Circulair Combusting System).De argumenten liggen voor de hand: Het is een betaalbare pelletbiomassa cv-ketel met ingebouwde boiler, die in uw garage of schuur of op uw zolder nagenoeg geen ruimte vraagt. De Termoboiler 31 sluit u rechtstreeks aan op het cv-circuit.  Extra makkelijk vanwege het buffervat. Maar ook door de ingebouwde circulatiepomp, expansievat en termo regeling.  En, hij verwarmt uw bedrijfspand of woning volledig. Integratie met zonneboilers, waar ook ISDE subsidie voor geldt, is een perfecte mogelijkheid.

Expantievat: 10 liter                       Werkdruk: 1,5 bar

Rookgastemperatuur”: 96 tot 171 °C

Bediening: afstand en GSM en Wifi (opties)

Wateraansluiting: ¾”

Meer weten? Mail voor meer informatie naar info@gasloosstoken.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak op 0651888113

Merk

Laminox