Laminox Termoboiler 19 pelletketel

De Laminox Termoboiler 19 is de biomassaketel voor de goed geïsoleerde woning. Denk aan vrijstaand, nieuwbouw, maar ook tussenwoning.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

  • Duurzaam verwarmen
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • + 30 dealers door heel Nederland

Laminox Termoboiler 19: biomassaketel op houtpellets : Uw netto besparing: 40% op uw brandstofkosten
De Laminox Termoboiler 19 is de biomassaketel voor de goed geïsoleerde woning. Denk aan vrijstaand, nieuwbouw, maar ook tussenwoning. Met zijn 19 kW is de Termoboiler de ketel voor uw cv-circuit.

Uitgerust met het door Laminox ontwikklelde CCS (Circulair Combusting System). En een buffervat van 100 liter.

De argumenten liggen voor de hand: Het is een betaalbare pelletbiomassa cv-ketel met ingebouwde boiler, die in uw garage of schuur of op uw zolder nagenoeg geen ruimte vraagt. De Termoboiler 19 sluit u rechtstreeks aan op het cv-circuit. Extra makkelijk vanwege het ingebouwde buffervat. Maar ook door ingebouwde circulatiepomp, expantievat en termoregeling.  En, hij verwarmt uw woning volledig.

Wilt u tevens u tapwater verwarmen? Overweeg dan of de Termoboiler Matic 24  de oplossing biedt. Datzelfde geldt voor de integratie met zonneboilers, waar een ISDE subsidie voor geldt.

Expantievat: 10 liter

Werkdruk: 1,5 bar

Bediening: afstand en GSM (opties0

Wateraansluiting: ¾”

Rookgasafvoer: 80 mm

 

Advies op maat? Maak een afspraak. We kunnen dan ook afspreken wie de ketel installeert en wat u eventueel zelf kunt doen.

Merk

Laminox