Laminox Nordic Green: stroomloze pelletkachel voor Nederland en Belgie

Laminox Nordic pelletkachel zonder stroom met het design voor uw woonkamer. Daarbij geluidloos, efficient, en eens per dag bijvullen en aansteken.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

  • Duurzaam verwarmen
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • + 30 dealers door heel Nederland

De Laminox Nordic Green: een stroomloze pelletkachel voor het Noorden

Smaken verschillen. Daarom ontwikkelde gasloosstoken.nl  samen met Laminox de Nordic Natural stroomloze pelletkachel. Waarin verschilt deze pelletkachel van de andere modellen? Hij is compact en heeft een rechtlijnig design. Het model wat uitstekend past in de moderne woonkamer: niet overheersend, maar wel in staat om de hele ruimte royaal van warmte te voorzien. En wat echt uniek en bijzonder is: Stroomloos betekent geluidloos. Deze unieke kachel brandt als een houtkachel, maar dan met de voordelen van een pelletkachel: een keer per dag bijvullen en verder heb je er de hele dag geen omkijken naar. De Laminox Nordic is bovendien buitengewoon efficient. Doet niet onder voor pelletkachels qua efficientie 89%! Dus bij deze kachel kunt u uw favoriete muziek blijven draaien zonder het gezoem van een electrische pelletkachel! Kom daar es om. En met het gemak voor een pelletkachel, maar dan geen storingen en heel eenvoudig te bedienen: handmatig aansteken en dat is het dan ook voor vandaag!

Bovenaansluiting

ja

Afmeting

521x502x1061 mm

Brandstof

houtpellets

Diameter rookkanaal

120 mm

Externe luchttoevoer

Ja

Gewicht

90 kg

Kleur

mat zwart en wit

Pelletverbruik kg/uur

0,6 – 1,6

Pelletbunkerinhoud

12 kg

Merk

Laminox

Rendement

88,5%

Rookgasafvoer

120 mm

Stroomverbruik

o kW, stroomloos

Te verwarmen ruimte

tot 170 kuub

Type pelletkachel

Zonder stroom

Vermogen nominaal

2,6-7 kW