Laminox HotSpot16, de revolutionare terrasverwarming op houtpellets

Bent u horecaondernemer? Dan is de Laminox HotSpot 16 de ideale oplossing om uw terras niet alleen te verwarmen maar ook meer sfeer te geven. En welke gast wil dat immers niet.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

  • Duurzaam verwarmen
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • + 30 dealers door heel Nederland

De Laminox HotSpot 16: de ideale terrasverwarming op houtpellets.

u bent horecaondernemer? Dan is de Laminox HotSpot 16 de ideale oplossing om uw terras niet alleen te verwarmen maar ook meer sfeer te geven. En welke gast wil dat immers niet.

De Laminox HotSpot 16 terrasverwarmer is uniek in zijn soort, daar hij onafgebroken een hele dag uw terras kan verwarmen. Hij brandt heel efficient op houtpellets, een buitengewoon betaalbare manier van verwarmen.  Zeker in vergelijking met gas of elektriciteit. Dus geen extra kosten voor stroomaansluiting danwel -verbruik. Sterker nog: de HotSpot is volledig stroomloos!

De capaciteit van 16 KW zorgt voor een omvangrijke stralingswarmte in de directe omgeving met een grote straal.. Bijzonder is natuurlijk het actieve, levendige  vlammenspel, waardoor er behalve veel warmte ook een sfeervolle omgeving wordt gecreëerd, waar voor hun plezier een grote groep gasten omheen gaat zitten. Driezijdig glas maakt dat extra aantrekkelijk!

De HotSpot 16 werkt met een verfijnd doseersysteem. Daardoor is de verbranding maximaal en de uitstoot van rook en fijnstof te verwaarlozen.

De verf is gepowdercoated en kan dus beter tegen vochtinwerking en weert roestontwikkeling.

En na het branden rolt u hem zo naar een plaats binnen. De wielen zitten opzij zodat hij een stevige basis heeft. Het stalen handvat biedt goede houvast.

Meer weten: mail voor een folder of scherpe prijs. Tel. 0651888113 of info@gasloosstoken.nl

 

 

Afmeting

800x780x2038 mm

Bovenaansluiting

ja

Gewicht

180 kg

Kleur

zwart, wit, rood of ivoor

Brandstof

houtpellets

Merk

Laminox

Pelletbunkerinhoud

19 kg

Pelletverbruik kg/uur

1,8 – 3,6

Rendement

92%

Rendementsklasse

A+

Stroomverbruik

o kW, stroomloos

Vermogen maximaal

16 kWh

Type pelletkachel

Zonder stroom

Vuurzicht

3 zijdig

Te verwarmen ruimte

royaal terras

diameter kap

900 mm