Barbecue Family

 1.999,00

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

 • Duurzaam verwarmen
 • Snelle levertijden
 • Deskundig advies
 • + 30 dealers door heel Nederland

“Het is een primeur voor Nederland”.

Laminox Poldo Family pellet barbecues: rookvrije, veilige en snelle tuinkeuken voor grote groepen

 Barbecueën/bakken op houtbrokjes. Ja, met de Laminox Poldo pelletbarbecues/grills is dat nu mogelijk. Met de fijn gedoseerde pelletvlam onder de bakplaat van Lava of Soapsteen dan wel gietijzer kunt u roosteren, grillen, smoren, koken: wat u maar wilt.. Er is geen stroomvoorziening nodig: de pellettoevoer en -dosering is volledig mechanisch. Brandt even schoon als een pelletkachel. Zelfde techniek van doseren en van branden.
https://youtu.be/3p50RE4KDIY

     Poldo Familie (occassion, een keer gebruikt)

 • 806x750x1025(voor in gebruik)
 • 95 kg
 •  6 kg pelletvoorraad
 • 06-1,9 kg pelletverbruik / uur
 • 40×50 cm grillplaat
 •  Met deksel over bakplaat
 • Prijs Lavasteen € 1999 maar € 1395

        Soapsteen + € 55

        Gietijzer +150

Natuurlijke trek

Ontwikkelde het Italiaanse bedrijf Laminox als eerste een 100% stille pelletkachel, nu breidt ze deze slimme techniek uit naar de pas geïntroduceerde pelletbarbecues. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trek. De versies vanaf Easy PLUS hebben slim mechanisch doseer- en beveiligingssysteem zorgt voor de veilige pellettoevoer in de brandkamer. Met een natuurlijke, niet geforceerde vlam, wordt de bakplaat van steen of gietijzer direct van onderen verwarmd. En dat gaat rap.

Schoon, rookvrij

Bijzonder is de zeer schone, vrijwel rookvrije verbranding. Dat is ook logisch, want de verfijnde dosering van brandstof ligt daar aan ten grondslag. Beter dan bij welke andere vaste brandstof ook, worden pellets schoon verbrand. Uit het rookkanaaltje komt nagenoeg geen rook vrij. Een paar kilo’s pellets zijn genoeg voor een paar uur barbecueën, grillen, stomen of smoren of alles tegelijk.

Veilig

Het is een zeer veilige methode. Geen open vuur en een beproefde, veilige techniek. Wel is de capaciteit mede daardoor groot. Er gaat geen energie verloren. Een grote familie met de familiebarbecue ruim uit de voeten.

Terrasverwarming

De pelletbarbecues zij vanwege hun capaciteit tot 7 kW ook uitstekend in  staat om de omgeving te verwarmen. Dus ideaal voor overkapping, tuinhuis en terras. Doordat ze op wielen staan en geen stroom nodig hebben, zijn ze makkelijk te verplaatsen.

Proefdraaien, interesse, verkopen? Bel. 0651888113 (Abel) of mail info@gasloosstoken.nl

Merk

Laminox