Laminox Barbecue Easy Plus: planca bakken en braden op tuin en terras

Oorspronkelijke prijs was: € 1.210,00.Huidige prijs is: € 1.195,00.

Laminox Barbecue Easy Plus: planca bakken en braden op tuin en terras. Laag pelletverbruik, geen rookontwikkling en milieuvriendelijk

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

 • Duurzaam verwarmen
 • Snelle levertijden
 • Deskundig advies
 • + 30 dealers door heel Nederland

Laminox Poldo Easy Plus pellet barbecue: rookvrije, veilige en snelle tuinkeuken.

Planca of letterlijk ‘bakken van de plaat’. Overgewaaid uit Spanje en nu mogelijk met de Laminox pelletbarbecues. Met de fijn gedoseerde pelletvlam onder de bakplaat van steen of gietijzer kunt u grillen, smoren, koken: wat u maar wilt. De afdekkap en het grillrooster maken de barbecue tot een ware tuinkeuken. Er is geen stroomvoorziening nodig: de dosering is mechanisch. Gelijktijdig verwarmt u het terras, overkapping of tuinhuis er mee, ook als u niet van de plaat eet. Dus twee functies en daarbij het gemak van houtpellets: schoon en geurvrij, zonder rook.

https://youtu.be/3p50RE4KDIY

Poldo Easy Plus

 • 640x723x1057(voor in gebruik)
 • 78 kg
 • 6 kg pelletvoorraad
 • 06-1,9 kg pelletverbruik / uur
 • 40×50 cm grillplaat 
 • Prijs Lavasteen € 1210 incl btw
 •         Soapsteen + € 55
 •          Gietijzer +150

Natuurlijke trek

Het Italiaanse bedrijf Laminox ontwikkelde als eerste een 100% stille pelletkachel, nu breidt ze deze slimme techniek uit naar de pas geïntroduceerde pelletbarbecues. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trek. De versies vanaf Easy PLUS hebben slim mechanisch doseer- en beveiligingssysteem zorgt voor de veilige pellettoevoer in de brandkamer. Met een natuurlijke, niet geforceerde vlam, wordt de bakplaat van steen of gietijzer direct van onderen verwarmd. En dat gaat rap.

Schoon, rookvrij

Bijzonder is de zeer schone, vrijwel rookvrije verbranding. Dat is ook logisch, want de verfijnde dosering van brandstof ligt daar aan ten grondslag. Beter dan bij welke andere vaste brandstof ook, worden pellets schoon verbrand. Uit het rookkanaaltje komt nagenoeg geen rook vrij. Een paar kilo’s pellets zijn genoeg voor een paar uur barbecueën, grillen, stomen of smoren of alles tegelijk.

Veilig

Het is een zeer veilige methode. Geen open vuur en een beproefde, veilige techniek. Wel is de capaciteit mede daardoor groot. Er gaat geen energie verloren. Een grote familie met de familiebarbecue ruim uit de voeten.

Terrasverwarming

De palletbarbecues zij vanwege hun capaciteit tot 7 kW ook uitstekend in  staat om de omgeving te verwarmen. Dus ideaal voor overkapping, tuinhuis en terras. Doordat ze op wielen staan en geen stroom nodig hebben, zijn ze makkelijk te verplaatsen.

Heb je interesse, Wil je proefdraaien of meer weten: bel 0651888113 (Abel) of mail info@gasloosstoken.nl
 

Merk

Laminox