Laminox Jessica Natural

Laminox Jessica Naturel zorgt voor de doorbraak. Deze volledige mechanische pelletkachel heeft geen ventilatoren, geen vijzel en behoeft geen stroom.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail door het onderstaande formulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel ons direct op 0031 (0)6 51 888 113

Aanbiedingsprijs aanvragen

Voordelen gasloosstoken.nl

  • Duurzaam verwarmen
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • + 30 dealers door heel Nederland

Laminox Jessica Natural pelletkachel: stil als een houtkachel

Laminox Jessica Naturel zorgt voor de doorbraak. Deze volledige mechanische pelletkachel heeft geen ventilatoren, geen vijzel en behoeft geen stroom. Hij brandt als een houtkachel. Maar dan met het gemak van houtpellets. Een beproefde techniek in een heel modern jasje.

De Laminox Jessica Natural is ideaal voor iedereen die een natuurlijke vlam wil en het geluid van de gangbare pelletkachel -hoe gering ook- kan missen als kiespijn. Met de capaciteit van 2,5-7,5 kW is hij geschikt voor elke doorsnee kamer. Het doseersysteem van de houtpellets is uiterst eenvoudig, goed doordacht en lang beproefd. En wat vooral belangrijk is: heel veilig. Zo is het onmogelijk dat de vlam in de voorraadkamer voor pellets komt. Deze is namelijk vacuüm dicht. Omdat er sprake moet zijn van natuurlijk trek, is het rookkanaal van groot belang. Deze heeft een diameter van 10 cm. Zoveel mogelijk dubbelwandig en met voldoende lengte om trek te genereren.

https://www.youtube.com/watch?v=Kch90r5xejw

 

 Het getinte keramische glas en de strakke eigentijdse vormgeving maakt het een pelletkachel voor:

– elke woonkamer tot 55 vierkante meter

– elk chalet en huisje waar geen stroom voorhanden is

vraag om de speciale introductiekorting.

Merk

Laminox